Kategori Bånd - vedlegg


Bånd - vedlegg

Klemmer og kyss til barn er også på forespørsel

Tomheten som man føler når man forlater ammingen er veldig stor, og her spiller det ingen rolle om det var barnas avgjørelse eller vår, det er vanskelig å venne seg til ideen! Jeg har levd det i mitt eget kjøtt, men jeg fant metoden for å fortsette å gi dem det beste av meg, fordi klemmer og kyss til barn også er på etterspørsel.
Les Mer
Bånd - vedlegg

Historien om mitt første kyss til babyen min, en hvisking fra hjertet

I dag vet vi alle foreldre at å utdanne våre små med autoritetsstaven ikke hjelper å få glade og trygge barn. Setninger som 'du gjør det, periode' eller 'fordi jeg sa det' er allerede fortid. Nåtiden handler om kyss og kjærtegn. Og det er vist at mangelen på kjærlighet skaper avvik i opplæringen og lykken til de små, mangler som vil dra dem inn i deres voksne liv.
Les Mer
Bånd - vedlegg

Bowlby-vedleggsteorien du vil øve på med babyen din

Den britiske psykologen og psykoanalytikeren John Bowlby (1907–1990) mente at foreldrenes tilknytning til barn og omvendt spiller en nøkkelrolle, spesielt i tidlig barndom. Hvorfor? Vel, fordi hvis dette tilknytningen er fullstendig, kan barnet vokse lykkelig opp og leve et fullt sosialt og følelsesmessig liv som voksen.
Les Mer